content-single.php

Paul Scholten hernieuwt expo in AH-vitrines in Dalfsen (vanaf 8 febr 2021)

De expositie van Joop Meijs in de 3 vitrines van Albert Heijn in de Eshuisstraat (Dalfsen) over mist, rijp en sneeuw is opgeruimd.
8 Februari 2021 heb ik (Paul Scholten van PSDfotografie – Dalfsen) een nieuwe expositie in deze vitrines ingericht.Mijn expositie bestaat o.a. uit een drietal kleurrijke foto’s die gemaakt zijn met de hulp van een glazen bol.
Bij de overige foto’s is gebruik gemaakt van glazen schalen, water, olie, zeepsop, melkpoeder en gekleurde ledverlichting.
Een impressie:
Ik ben een van de twee oprichters van het Fotografenplatform Kamerata (www.kamerata.nl) en lid van Fotoclub Dalfsen. In de komende tijd ga ik  aandacht besteden aan abstracte en macro fotografie en (als de Corona beperkingen opgeheven zijn) meer aan portretfotografie.

Ik wens u veel kijkplezier.
Paul Scholten Dalfsen