content-single.php

Feest: WWW.KAMERATA.NL is online!

beachvlag EXPORoodwitblauwHet is ons een groot genoegen om u op onze nieuwe website welkom te heten. Dank zij de enorme inzet van Gert Beukema is www.kamerata.nl realiteit geworden: Hulde Gert!! Gert blijft het ict-beheer voeren; Klaas Poppens en Paul Scholten zullen er voor zorgen dat de site actueel blijft.
Vanaf nu kunt u alle Kamerata-nieuws op deze website vernemen.
Ontvangers van onze nieuwsbrieven krijgen in het vervolg een mailbericht thuis gestuurd waarin de aankondiging dat er nieuws op de website is geplaatst. Wilt u deze aankondiging ook ontvangen of  niet meer ontvangen, stuur ons dan een mailbericht ().
Ook uw reacties zien we graag tegemoet.
Op de voorpagina is steeds het laatste nieuws te zien.
We hopen dat deze website in de smaak valt!
Het Kameratateam: Klaas Poppens en Paul Scholten.

Dit bericht was gepubliceerd in de category Nieuws. Sla de permalink op als favoriet.