content-single.php

Joop Meijs exposeert in AH-vitrines in Dalfsen

DALFSEN – Joop Meijs (uit Nieuwleusen) heeft vanaf dinsdag jl. een foto-expositie in de buitenvitrines van AH Dalfsen (Eshuisstraat).Joop laat in deze vitrines foto’s zien die hij in oktober/ november 2019 gemaakt heeft tijdens zijn vakantie in Argentinië en Chili. Joop en zijn vrouw Cock hebben in deze landen op verschillende plekken een rondreis gemaakt en zijn daarbij ook over de Andes getrokken.
Met zijn foto’s toont Joop de afwisselende landschappen van deze – volgens hem – bijzonder mooie landen: bergen, gletsjers, woestijngebieden, enorme zoutvlaktes, uitgebreide steppes en watervallen.
Joop fotografeert al meer dan 14 jaar en hij heeft in die jaren bij verschillende fotografen cursussen gevolgd.
Naar natuur- en landschapsfotografie gaat nog steeds zijn voorkeur uit, maar macrofotografie heeft de laatste tijd ook zijn interesse.  Verder zijn portret- en straatfotografie voor hem een welkome uitdaging en afwisseling.
Tekst en foto’s: Paul Scholten Dalfsen(Net)