content-single.php

27 januari-15 maart expositie Ruud Schuuring Dalfsen

Vanaf maandag 27 januari jl. heeft de Dalfser fotograaf Ruud Schuuring een gevarieerde expositie in de 3 vitrines van Albert Heijn Dalfsen in de Eshuisstraat. Ruud is lid van Fotoclub Dalfsen en hij doet mee met veel activiteiten van het Fotografenplatform Kamerata.

Ruud is een veelzijdig fotograaf; hij fotografeert graag landschappen, maar veel vaker komen andere onderwerpen bij hem aan bod. Die thema’s komen nogal eens voort uit cursussen die hij heeft gevolgd via Kamerata en de fotoclub.
In zijn foto-expositie toont Ruud: portretten (o.a. zijn kleinkinderen), landschappen van Dalfsen en favoriete plekjes in Hoonhorst.
Er zijn ook foto’s van De Westermolen (Dalfsen), van Dwarsgracht en van de watertoren in Sint Jansklooster. Deze toren is omgebouwd tot uitkijktoren en is te bezichtigen op zaterdagen (zie de site van Natuurmonumenten).

Ruud Schuuring tijdens het inrichten

Ruud Schuuring (foto: watertoren)

Dit bericht was gepubliceerd in de category Nieuws. Sla de permalink op als favoriet.