content-single.php

Vooraankondiging: Kamerata exposeert 1-e weekend in mei 2019 in Dalfsen

Vooraankondiging Kamerata-expositie 1-e mei-weekend 2019 te Dalfsen.Zoals gebruikelijk sinds de oprichting van Kamerata in 2012,  zullen onze foto’s weer te zien zijn tijdens het “kunstomdalfsen” weekend begin mei 2019. Het thema luidt “vuur en vlam”. De voorbereidingen zijn in volle gang: De locatie is geregeld en de aankondiging van onze deelname in de gids hebben we aangeleverd en zal er ongeveer als volgt uit zien:

Kamerata (sinds 2012)biedt amateurfotografen een podium om hun werk aan het publiek te laten zien en faciliteert onderlinge contacten. Kamerata organiseert thema-avonden, fotografie-trips en  lezingen, etc. om fotografische kennis en kunde te vergroten en uit te wisselen.
Kamerata is een particulier initiatief zonder winstoogmerk.
Meer info: www.kamerata.nl,

 

 

 

>>Nadere info volgt.
>>Zin om (deze keer) ook als exposant mee te doen?
Meld u zich dan bijtijds aan en stuur een mail naar
Het thema “vuur en vlam” lijkt ons een uitdaging voor elke fotograaf..!
Maar u kunt-mag ook foto’s exposeren die over totaal iets anders gaan….
>>We wensen u nogmaals een spetterend 2019!
Het Kamerata-team.