content-single.php

Kamerata expositie 5&6 mei 2018: Verslag

De Kamerata-Expositie 5&6 mei j.l. Dalfsen was een succes.
De foto’s van 10 exposanten konden buiten worden getoond met het prachtige weer.expo-dalfsen-overzichtsfoto-1De eerste expositiedag (zaterdag) waren er wat minder bezoekers vanwege bevrijdingsdagfestiviteiten alom maar op de zondag werd de expositie goed bezocht.
Ook nu bleek weer dat het instellen van een publieksprijs de verblijftijd van de bezoekers fiks expo-dalfsen-overzichtsfoto-2verlengt: Er wordt veel langer en intensiever naar de foto’s gekeken. Bovendien willen bezoekers van elkaar weten welke foto hun favoriet is en waarom. Veelal gaan bezoekers daarna nogmaals kijken of ze wel de mooiste foto hebben ingevuld…

expo-dalfsen-overzichtsfoto-3Ook dit jaar weer 2 nieuwelingen als exposant; een duo uit Holtenbroek (Zwolle): Ditte Verhagen en Wouter Jansen. Hun foto’s hebben een duidelijk eigen karakter wat de diversiteit van de foto’s van deze expositie alleen maar heeft vergroot.
2018_waslijnfotos_ditte-verhagen-en-wouter-jansen

 

Hierboven: Foto’s van Ditte en Wouter

De publieksprijzen vielen dit jaar op de foto’s van Bernard Ensing(1), Ria Groten Steenwelle(2) en Marjan v d Kuil (3):

2018_expo-dalfsen-publieksprijs-01_klein_-foto-bernard-01Publieksprijs 1: foto van Bernard Ensink 2018_expo-dalfsen-ria-steenwelle-foto-publieksprijs-02_klein  Publieksprijs 2: foto van Ria Groten Steenwelle2018_expo-dalfsen-publieksprijs-03_klein_anak-anak-di-rumah-kinderen-thuis-marjan-vd-kuil-1060267Publieksprijs 3:foto van Marjan van der Kuil

Zaterdag 30 juni om 10 uur worden de publieksprijzen uitgereikt bij Enjoy (Welsummerweg 14b te Dalfsen). Waardebonnen van 10, 15 en 25 euro zijn de prijzen. Alle 3 de winnaars krijgen een A3-print van hun favoriete foto en tevens een verrassings-waardebon t.w.v. 69 euro…. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Kamera Express te Zwolle.We willen Kamera Express daarvoor hartelijk danken!
Dank ook aan alle exposanten voor hun inspanningen tijdens deze expositie!!
We kunnen terugzien op een prima expositie met een zeer ruim aanbod aan goede foto’s!