content-single.php

Grote Kerk Zwolle exposeert foto’s van Koningsdag

Stichting Grote Kerk Zwolle exposeert in de maand mei een fotoreportage van Koningsdag in Zwolle. De expositie is te bezichtigen van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur.
U ziet foto’s van de parade op de Grote Markt.

De foto’s zijn vanuit 3 verschillende standpunten genomen tijdens het bezoek van de Koninklijke familie.
Vooraf werd op de markt geoefend: Ook daarvan ziet u foto’s. De kerk fungeerde als “kleedkamer”/”voorbereidingsruimte”en ook daar ziet u beelden van.
De foto’s zijn gemaakt door professioneel fotograaf Joop van Putten, Klaas Poppens en Paul Scholten (beide teamleden van fotografenplatform Kamerata).

Grote Kerk Koningsdag-expositie 02 Grote Kerk Koningsdag-expositie 01Hierboven ziet u een deel van de expositie. In zéér korte tijd is deze expositie tot stand gekomen. Het idee werd geopperd en er is onmiddellijk actie ondernomen om het geheel te doen slagen. Deltion heeft de panelen beschikbaar gesteld, 2 leden van het fotografenplatform Kamerata hebben de foto’s van de 3 fotografen geselecteerd, bewerkt en geprint en Bootsma Technologies te Zwolle heeft ze vervolgens op foam geplakt. De foto’s zijn op woensdag gemaakt (Koningsdag) en de expositie is de maandag erop ingericht. Een goede samenwerking heeft deze actie doen slagen.

Hieronder een greep uit de 50 getoonde foto’s:

Latijnse Bank als kleedkamer…

print_DSC3908Oefening vlak voor de werkelijke uitvoeringprint_DSC4041Mc Donalds “M”=”W”print_DSC4132Overzicht Grote Marktprint_DSC4027

Dit bericht was gepubliceerd in de category Nieuws. Sla de permalink op als favoriet.