content-single.php

Peter Hansson versterkt het Kamerata team

 

Peter Hansson versterkt Kamerata team !

Peter Hansson versterkt Kamerata team !

Peter Hansson
Ik ben geboren op 4 januari 1954 in Amsterdam, ik ben gehuwd en ik heb een dochter. Ik ben al meer dan 25 jaar en met veel plezier werkzaam als communicatieadviseur bij DST – het experience bureau in Baarn.
Fotograferen was voor mij altijd in de eerste plaats: vastleggen wat mij opvalt. Pas de laatste jaren ben ik, onder meer dankzij de cursussen van Michiel Knaven van het Centrum voor de Fotografie, gaan letten op hoe je iets het beste kunt vastleggen. Waardoor een foto net iets meer wordt dan een kiekje.
Het plezier van het maken van foto’s beleefde ik altijd graag alleen. Ik loop in de stad of in het bos, sta stil waar ik wil, loop terug als ik wil, overleg met mezelf, maak foto’s en bekijk ze thuis op de computer. Foto’s bewerken doe ik nauwelijks. Een heerlijke, ontspannen hobby.Peter Hansson illustratiefoto introductie teamlid Kamerata KLEIN bestandd
Door de cursussen en de activiteiten van Kamerata heeft mijn fotoplezier een extra dimensie gekregen: het contact met andere hobby-fotografen. Samen op pad om foto’s te maken, de foto’s achteraf samen bespreken en vervolgens samen exposeren. Een voor mij betrekkelijk nieuwe ervaring waarvan ik niet had gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden.
Toen Klaas en Paul mij vroegen om hen te helpen bij hun werk voor Kamerata heb ik direct positief gereageerd:  Vanwege de pret die ik ervaar als ik samen met anderen met fotografie bezig ben en tegelijkertijd vanwege de vrijheid die ik houd om dat om mijn eigen manier te blijven doen.

Dit bericht was gepubliceerd in de category Nieuws. Sla de permalink op als favoriet.