content.php

Expositie 6&7 mei j.l.: voor Kamerata een geslaagd KunstOmDalfsen – weekend. Ruim voldoende bezoekers die onze expositie zeer aandachtig bekeken. Ook werden de suppoosten vaak aangesproken en bevraagd: Leuk! Het weer werkte (vooral de zondag!) erg mee: De buien vlogen links en rechts langs de tuin van Marlies (onze expositieruimte)….

(meer…)
content.php

Kamerata expositie 6/7 mei

Kamerata heeft een honderd-tal kleine geplasticifeerde foto’s gemaakt.De foto’s verbeelden een enorme variatie aan onderwerpen.Bezoekers kunnen een “beeldverhaal” maken naar keuze.Niet alleen leuk voor kinderen….

(meer…)
content.php

Expositie 3 april <> 9 mei 2023 gemeentehuis Dalfsen

Wij organiseren vanaf dinsdag 4 april 2023 tot en met 9 mei 2023 een fototentoonstelling die wordt gehouden in het gemeentehuis te Dalfsen (Raadhuisstraat 1 Dalfsen). De tentoonstelling heeft geen vast onderwerp; de fotografen zijn hier volledig vrij in. Er is dan ook sprake van een veelzijdige en verrassende expositie. De openingstijden zijn als volgt: […]

(meer…)
content.php

10 jaar KAMERATA !

EXPOSITIE in voormalige Synagoge te Dalfsen(Julianastraat 18, 7721 AT Dalfsen) Wanneer:Inrichten: Woe 21 dec & do 22 dec & vrij 23 dec (tot 12 u) Opening: Vrijdag 23 dec om 16.00 uur door de voorzitter van de Synagoge met een hapje/drankje (NB: Toegang uitsluitend voor deelnemers & evt partner)Sluiting: Zaterdag 7 januari om 17.00 uur […]

(meer…)
content.php

EXPPOSITIE ZATERDAG 7 EN ZONDAG 8 MEI TE DALFSEN Beste fotografen, (Ook) Kamerata is aan het ontwaken.. Twee volle jaren zijn voorbij gegaan zonder onze activiteiten. Ondanks veel ellende in onze huidige heftige wereld gaan we de draad toch maar weer voorzichtig oppakken. Wat zijn de plannen:

(meer…)